26 юни 2009

WTF Product of the day

Днескашният WTF Product of the Day е дело на Dr.Mass, производител на манекени за медицински цели. Ако се чудите WTF е медицинският манекен - това са онези кукли, които ползват в курсовете за първа помощ. Продуктите на Dr.Mass обаче са наистина cream of the crop!

Нека първо се запознаем с The Advanced Geri Manikin. Той, за разлика от другите манекени на фирмата, си няма име...но за сметка на това има два пениса. А да, има и вагина, сигурно ако му доскучае да си играе с пишките и провисналите цици. Върху този манекен могат да се извършат над 35 медицински процедури като слагане на катетър и преглед на простата. Предназначението на медицинските манекени е да пресъздадът, колкото се може по-реална атмосфера. Чифт пениси комплектовани с чифт провиснали цици и разръфана перука тип пудел някак не постигат желания реализъм (освен ако не живееш край Чернобил). Цената на Geri е $2000. На бас, че за по-малко пари може да се намери жив достоверен индивид (разбирай един единствен пенис) върху, който да тренирам ако реша да ставам медицинска сестра. Fail. On the other hand, if you swing both ways, that's the perfect sex doll!

Сега е ред на Rescue Rudy, чернокожият манекен. Не знаех, че affirmative action засяга и манекените. Предполагам, че някой чернокож пожарникар му е писнало да вади бели манекени от горящи сгради по време на обучението си и се е размрънкал "Man, I'm sicking of saving white manikins. How come there are no black manikins? That's racism!". Така се е родил Rudy, а и се търси реализъм все пак, елементи от малцинствените групи също се случва да попаднат в бедствени ситуации. Обаче, от друга страна, всички знаем от филмите, че "the black guy always dies", така че защо въобще да се мъчим да го спасяваме.

Rescue Rudy е "African American version reveals sculpted characteristics of the black race". Никъде не пише дали това включва и огромен пенис...все пак търсим достоверност и реализъм!

Запознайте се с и CPR Fat Old Fred - a bad ass old fat fuck. "Students always wonder how CPR manikins will compare with real victims, especially those who are older or obese." Точно за това си мислят - какво ли е да правят дишане уста в уста на дебелия стар Фреди.


Семейството медицински манекени май не са продукт на Dr.Mass, с тях се запознах на www.oobject.com. Също така не мисля и че служат за трениране на доктори и медицински сестри. По-вероятно е да се използват при обучението на социални работници, когато им се налагат да посещават и контактуват с retarder white trash families.


1 коментар:

Unknown каза...

I am mildly horrified by this.