11 юни 2009

WTF Fucked Up Source of Information

Работата ми е свързана с доста ровене на нета и понякога се налага да ръчкам форуми и блогове. Така днес случайно попаднах невероятно достоверен източник на информация от всякакво естество - от премехване на нежелана бременост, лекуване на хемороиди и стрии, до съвети как да инвестирате на NY Stock Exchange. Този безценен извор на мъдрост и знания се нарича "Една Жена Каза"

Ясно е, че bg-mama, а преди тях и форумите на dir.bg, имаха и все още имат сериозен успех, и е нормално да има опити за имитация. Обаче кого таргетира този сайт и що за индивид може да бъде привлечен от този сайт?

Това е официалният електронен форум на средностатистическата българска клюкарка - всички тези храбри женици с остър поглед и слух, които денонощно жертват съня си за да висят и слухтят по прозорци и балкони и са готови при най-малкият признак на асоциално поведение от ваша страна да се обадят на родителите Ви или на ченгетата. Забележете само задължителното присъствие на чашката кафе, задължителен артикул по време на явка на две или повече клюкарки. Умилително е!

Самият слоган/име на форума "Една Жена Каза" е като the mothership calling, той гали слуха на всяка клюкарка. Сам по себе си, той е ултимативният аргумент за голяма част от женското население на квартали като Обеля, Люлин 1 и тн. Той заема една от 5-те мозъчни клетки на тези изтерзани същества (други две са заети от сексапила на Бойко Борисов, една е заделена да се помни, че салата и ракия се сервират точно в 19:00 и че събота вечер е време за свирка,а последната е оставена за свободноизбираема дейност).

Няма коментари: