14 май 2012

I, Boiko Borisov, command in the name of the senate and the people of Bulgаria.

В събота българският национален отбор по волейбол загуби от Германия полуфинал на квалификации за Олимпийските игри. Мачът се игра в зала "Армеец" пред погледа на премиерът слънце Бойко Борисов.

Ден по-късно вече се появява новината:

"Бойко Борисов решава дали Радо Стойчев ще остане"

"Премиерът на Република България Бойко Борисов взема окончателното решение дали Радостин Стойчев ще остане на чело на националния отбор по волейбол мъже.

Mинистър председателят ще има окончателната дума дали волейболистите ни ще имат нов селекционер в лицето на Силвано Пранди или наставникът на Тренто ще запази поста си, съобщи Гонг, позовавайки се на няколко независими източника.

След злополучната загуба загуба снощи премиерът слезе на терена и разговаря с натавника на тима Радо Стойчев, както и с Владо Николов. Решението ще бъде политическо и заради многото средства, които държавата отделя за тима ."
В най-добрите традиции на римските императори, Бойко Борисов ни построи арена за зрелища. Вместо гладиатори ни докара Ceca и войлейболните национали. Сега като един истински император, с едно движение на палеца той определя съдбата на гладиаторите.
"Ave,Boiko, morituri te salutant"

Няма коментари: