26 март 2010

WTF Сексбомбата Цветан Цветанов

Дясната ръка на Бойко Борисов - Цветан Цветанов, е номиниран за Секссимвол на 2010. You sexy motherfucker! Истина е. Явно медиите и разните гъзолизци с медиен достъп са решили, че от синките по гъза Бойко вече не може да си седи на задника, и са решили малко да му дадат почивка и да се помазнят на най-довереният му гробокопач.


Това е българския еталон за сексапил. Цветанов носи типичното за българската армия и полиция безлично излъчване (Цветанов е постъпил на работа в МВР през 1987, в апогея на реалния социализъм в страната). Ако Цветан Цветанов сериозно Ви възбужда и искате да му родите мъжко - всяка събота и неделя безброй чичаци с абсолютно същото излъчване и изражение (обемът на косата, теглото и ръста варират при различните чичаци, само излъчването е константа) кротко си човъркат старите лади и москвичи пред панелните блокове. Хъм, оказва се, че май вече сте женени за негов клонинг и сте му родили две деца...

Цветанов има погледа на вярно куче, в краката на стопанина си. Ясно е кой е стопанина, на когото Цветанов дължи шеметната си кариера. Цветанов свети с отразена светлина.

Понякога нещата не опират само до външен вид, а и до характер, чувство за хумор и тн. (You can't fuck a personality!). Цветанов е one funny dude!

2 коментара:

null каза...

lol!

also, saw you crossing the sreet near sintiakovo pazarche

SHOUT OUT

Raymond Blitzfucker каза...

Ok, don't reveale my identity and whereabouts! I'm dealing with some very dangerous topics and people here...like Veselin Marinov! Pnesioners are all over the place, don't want them to attack me!