05 ноември 2009

WTF Product of Тhe Day

Едно от нещата, които нарушават либидото и способността ми да спретвам ерекция, е серията книги и филми "Twilight". За разлика от традиционния образ на зомбито, които през последното десетилетие получи сериозен ъпгрейд, образът на вампира е подложен на тотална пусификация (от анг. pussyfication - A process, in which over a period of time, someone, or a group of people, develops more and more qualities of being a total pussy).

За начало на този процес може да се счита "Интервю с вампир", в който вампирите са представени като енигматични секси пичове. Спокойно мога да заявя, че "Twilight" официално отряза топките на класическия вампир, познат ни от романи като "Сейлъмс лот" на Стивън Кинг (книгата си остава моят еталон за вампирски роман и образ на вампир!). "Twilight" е плод еротичните фантазии на някоя лелка в критическата. Никой филм и книга за вампири не бива да събужда у вас размисли и желания за романтика, пикници сред природата и вечери на свещи! Точка.

Друг проблем с "Twighlight", който се наблюдава, е че посредствеността му се разпростира и в други свери от живота и рои подобни умствени недъзи:

The Robert Pattison panties:

Устни от вътрешната страна на бикините за

За почитателите на прашките е създаден този артикул, само за $16 в Amazon.com :

Доста слабичко като дизайн в сравнение с бикините. А и тук няма къде да побереш горещите устни на Robert Pattison от вътрешната страна на гащичките...I'm just saying...

Няма коментари: