29 април 2010

WTF T-Shirt of the Day

It takes a sick mind to design such a shirt and a sick mind to wear it. On the other hand, it is a perfect attire for wedding receptions, job interviews, funerals or a dinner with your girlfriend's parents.

(h/t SI's Extra Mustard)

23 април 2010

WTF Brand of The Day

Днес в живота ми с гръм и трясък нахлу една нова марка - Баджанашко.

В първият момент си помислих,че става въпрос за вино...Всъщност тази марка може да послужи за доста широк набор от продукти - ракия, мастика, всякакви месни изделия широко застъпени и присъстващи в културата на хранене на средностатистическия българин. Все още е рано за "Баджанашки" черен хайвер.

Слоганът на марката не отстъпва на името - "Баджанашко - по-добро от домашното!" С този слоган се погалва една много нежна струна в душата на българина - завистта и желанието да посегне на чуждото.

Това е логото, въобще акцеденцията на марката е пипната от всякъде, няма пропуснат елемент - име, слоган, шрифт, лого... Предполагам това е кравата на баджанака. Не изглежда никак щастлива. Няма и как да е. Да не мислите, че тия двама селски момъка я жалят с доенето тази чужда крава? Никакъв foreplay, мачкай вимето, капка да не остане...че ако ги хване баджанака ще падне чобански бой с геги.

21 април 2010

WTF TV Show Host



That's Fergie Oliver - a TV host of a Canadian kid's show in the early 80's. You gotta love the way the crowd cheers everytime he makes out with a little girl. Oh Canada...Fun fact - the co-host of the show was his wife...

(Credit: SI' Extra Mustard)

20 април 2010

WTF Сексбомбата Цветан Цветанов 2

Защо гледа така тъжно Цецо Секса? Защото току що са му съобщили,че короната на Секс Символ на 2010 отива при друг.

(Photo credit: Sofia Photo Agency)

13 април 2010

WTF Българска Федерация по Баскетбол

Кръстоносният ми поход срещу безумията на българската федерация по баскетбол (БФБ) продължава. Тази седмица се играят полуфиналите и финала на Балканската лига, един от малкото международни турнири, в които участват и български отбори. Тази година София е домакина на последната фаза от турнира. Финалът обаче е в четвъртък от 17:30...

"Игра с публиката на финала на Балканската лига ще увенчае баскетболния празник в зала "Универсиада" в четвъртък вечер. Срещата е от 17,30 часа, а щастливецът, който демонстрира завиден баскетболен майсторлък и успее да вкара от центъра, ще си тръгне с чисто нов FIAT 600, съобщиха от регионалната инициатива."

Щастливецът също така трябва да прояви завидни умения да преодолее софийския трафик в пиков час и да се добере на време за мача. Ако е на пълен работен ден ще се наложи да демонстрира и завидни умения във воденето на преговори, за да се измъкне по-рано от работа.